Sportovní klub policie, oddíl turistiky                                        Dobré poledne, dnes má svátek Marcela, zítra Alexandra.
Chata odboru turistiky

Odboru turistiky nabízí jak svým členům tak i zájemcům z řad veřejnosti možnost ubytování na naší Turistické chatě umístěné v CHKO  Hrubého Jeseníku v nadmořské výšce cca 750 m.

Chata odboru turistiky SKP Olomouc se nachází v katastru obce Dolní Moravice - Nová Ves u Rýmařova č.p. 38 a skýtá možnosti jak letní tak i zimní rekreace. Je dobrým východiskem pro pěší turistiku, lyžařskou turistiku i cykloturistiku. V zimě je v okolí dostatek udržovaných lyžařských tratí pro běžkaře do oblasti hlavního hřebene Jeseníků.

Ubytovací kapacita chaty je max. 14 lůžek ve třech pokojích (2 x 4 a 1 x 6 lůžek). Chata má společnou kuchyňku (2 x plynový sporák, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice a nádobí), společenskou místnost s televizí, krbem a sociální zařízení (2 x WC +1x sprcha+ umývárna). U Chaty je parkoviště pro čtyři vozidla.

Ubytování: Ubytování lze objednat e-mailem na adrese skp.tourclub@seznam .cz nebo telefonicky tel. 605473319 – pan Peterka

 

Jak bude?